Spoenk

Zoeken jullie kleding, decor of rekwisieten voor een voorstelling, act of performance ? Wij maken zelf of hebben op voorraad kleding, rekwisieten en decor die jullie productie kan aankleden.

Licht, geluid, regie, special effects, muziek of acteurs nodig ?
Wij leveren het !
In ons magazijn ; O.a. duizenden kledingstukken, verschillende hoofddeksels, kronen, geweren, zwaarden en schatkisten en....
separator
Kostuums

Kostuums

Spoenk heeft ondertussen een grote voorraad kledingstukken, hoofddeksels, accessoires, pruiken, en een netwerk opgebouwd om elke performance, act of theaterstuk aan te kleden voor bijna elk budget.

Zowel professionals als amateurgezelschappen kunnen bij ons terecht. Wij verhuren, verkopen en creëren kostuums in vele stijlen, maar dit doen we nadrukkelijk niet voor feesten en partijen. Uiteraard zal niet elk kostuum uit de voorraad verwezenlijkt kunnen worden: in dat geval vervaardigen we het zelf.

Bekijk foto´s

Historisch Fantasie Divers
separator
Siske en Wuske

Decor & Rekwisieten


Wij vervaardigen grote (decor) en kleine (rekwisieten) voorwerpen om een act, performance of voorstelling aan te kleden op een fantasievolle wijze. We kunnen ook hier beperkt putten uit onze voorraad.

Ook hebben wij in de loop der jaren ervaring opgebouwd in 'special effects' en andere bijzonder theatrale voorwerpen. Tevens bemiddelen we in vervoer van goederen en personen met een theatraal doel (zie: artiesten), acteurs, regisseurs, licht en geluid. Spoenk heeft voor diverse entertainmentbedrijven, theatermakers en performers gewerkt.

Bekijk foto´s

Decor & Rekwisieten separator